Profil

"Sand & Lundgaard Arkitektfirma arbejder for at arkitekturens detaljer og ideer skal være tilgængelige og mulige for både den private og den professionelle bygherre"

Om Sand & Lundgaard Arkitektfirma

Sand & Lundgaard Arkitektfirma er en videreførelse af Arkitektfirmaet Kloden etableret i 2004. Firmaet tegnes af Ole Sand Kristensen og Thomas Lundgaard Sørensen.

Du finder vores kontor i nyrestaurerede kontorlokaler på Fælledvej i Grindsted.

Som en mindre virksomhed, gør vi meget ud af at have et særdeles tæt samarbejde med rådgivningsfirmaer inden for visualisering, ingeniørberegninger, energi og akustik.

Desuden har vi et tæt samarbejde med en række entreprenører og er derfor i stand til at sammensætte et solidt team af rådgivere og udførende til både store og små byggerier.

Vi beskæftiger os gerne med små opgaver og har derfor en stor kreds af private kunder der har brug for hjælp til myndighedskrav, energioptimering og gode brugbare indretningsløsninger.

Filosofi

Det er vores filosofi, at arkitektur og æstetiske detaljer og ideer, skal være tilgængelig og muligt for både den private og professionelle bygherre. Derfor tilbydes arkitekthjælp og rådgivning både til private, håndværksmestre, virksomheder, offentlige bygherrer m.fl.

Det er en prioritet for os at kunden er tryg ved at samarbejde med os. Derfor aftaler vi gerne priser på forhånd og gør meget ud af at forklare vores produkter og ydelser.

Alt er som hovedregel muligt i arkitekturens verden, men det er vores grundlæggende filosofi at der arbejdes med ideer og løsninger som er byggetekniske korrekte og realistiske – både udførelsesmæssigt og økonomisk. Et godt byggeri er et gennemførligt og økonomisk ansvarligt byggeri.

Sand & Lundgaard Arkitektfirma med ny adresse

Kom og besøg Sand & Lundgaard Arkitektfirma i nye lokaler på Fælledvej 7a i Grindsted.

Selvom vi er flyttet kan du dog stadig fange os på samme telefonnummer og med samme gode service og rådgivning.