Profil

"Sand & Lundgaard Arkitektfirma arbejder for at arkitekturens detaljer og ideer skal være tilgængelige og mulige for både den private og den professionelle bygherre"

Om Sand & Lundgaard Arkitektfirma

Sand & Lundgaard Arkitektfirma er en videreførelse af Arkitektfirmaet Kloden etableret i 2004. Firmaet tegnes af Ole Sand Kristensen og Thomas Lundgaard Jensen.

Du finder vores kontor i nyrestaurerede kontorlokaler i Grindsteds midtby på Engtorvet.

Som en mindre virksomhed, gør vi meget ud af at have et særdeles tæt samarbejde med rådgivningsfirmaer inden for visualisering, ingeniørberegninger, energi og akustik.

Desuden har vi et tæt samarbejde med en række entreprenører og er derfor i stand til at sammensætte et solidt team af rådgivere og udførende til både store og små byggerier.

Vi beskæftiger os gerne med små opgaver og har derfor en stor kreds af private kunder der har brug for hjælp til myndighedskrav, energioptimering og gode brugbare indretningsløsninger.

Filosofi

Det er vores filosofi, at arkitektur og æstetiske detaljer og ideer, skal være tilgængelig og muligt for både den private og professionelle bygherre. Derfor tilbydes arkitekthjælp og rådgivning både til private, håndværksmestre, virksomheder, offentlige bygherrer m.fl.

Det er en prioritet for os at kunden er tryg ved at samarbejde med os. Derfor aftaler vi gerne priser på forhånd og gør meget ud af at forklare vores produkter og ydelser.

Alt er som hovedregel muligt i arkitekturens verden, men det er vores grundlæggende filosofi at der arbejdes med ideer og løsninger som er byggetekniske korrekte og realistiske – både udførelsesmæssigt og økonomisk. Et godt byggeri er et gennemførligt og økonomisk ansvarligt byggeri.

Arkitektfirmaet Kloden bliver til Sand & Lundgaard Arkitektfirma

Efter 14 år i Arkitektfirmaet Kloden, har Allan T. Pedersen valgt at udtræde af firmaet pr. 1. oktober 2018 og søge nye udfordringer. Ole Sand Kristensen vil føre firmaet videre sammen med Thomas Lundgaard Jensen som indtræder som medejer.

I den forbindelse skifter vi navn til:
Sand & Lundgaard Arkitektfirma

Samme adresse, samme telefonnummer og samme gode service og rådgivning